Assassins Creed Origins igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: Ubisoft

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Assassins Creed Origins igra smešten u misteriozni drevni Egipat,Assassin’s Creed Origins je nov pocetak. Doživite nov nacin borbe, dok istražujete velike piramide, skrivene grobnice po celom drevnom Egiptu. Doživi nezaboravne, emotivne avanture na svom putu i otkrij poreklo Assassin’s Brotherhood.

Prica o poreklu. Kreni od samog pocetka, sa nikad ispricanom pricom o poreklu Assassin’s Creed. Ti si Bayek, zaštitnik Egipta cija licna ce dovesti do stvaranja Assassin’s Brotherhood.

Assassins Creed Origins igra akcioni RPG. Iskoristi nov stil borbe dok koristiš preko sto oružija sa razlicim karakteristika i raritetima. Uživaj u dubokoj RPG mehanici, biraj svoje sposobnosti i testiraj se u jedinstvenim izazovima i kraljicama.

Svaka misija je avantura za pamcenje. Izabari i odradi misiju svojom brzinom. Svaka od njih ima intenzivnu i emotivnu pricu, punu raznolikih likova i znacajnih ciljeva.

Istraži celu zemlju. Od pustinja do bujnih oaza, Mediteranskog mora do grobnica u Gizi. Bori se sa opasnim frakcijama i divljim zverima dok istražuješ ogromnu i nepredvidljivu zemlju.

Assassins Creed Origins igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Assassins Creed Origins igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Assassins Creed Origins za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Assassins Creed Origins igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Assassins Creed Origins za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Assassins Creed Origins igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Assassins Creed Origins igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Assassins Creed Origins igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Assassins Creed Origins igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Assassins Creed Origins

Prodaja i cena Assassins Creed Origins igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Assassins Creed Origins za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena