Battleborn igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: 2K

rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Podešavanje Battleborn je prilično usmereno: Varelsi, zla rasa bića kružila je oko zvezda u univerzumu. To je primoralo preostale civilizacije da se okupe oko poslednje zvezde – Solus – u poslednjem pokušaju da zauvek zaustave svetla. Uz skup različitih likova koji pokušavaju da zaustave Varelsi, ovo je savršena prilika da se 25 heroja iskoristi u različitim režimima MOBA stila.
Bilo da je to robotski snajperista niže klase, pingvin u metalnom odelu ili čovek pečurka koji ima moć iscelivanja, Gearbox je usavršio svoj humor i stil karikature kroz Borderlands igre. Ako niste ljubitelj ovog žanra, Battleborn vam se u startu neće svideti, ali ako vam ovo deluje smešno, iako nikada neće biti zabavno kao Borderlands, svakako će vam povremeno izmamiti osmeh na lice.
Čak i uz multiplejer režim, kampanju možete igrati solo ili sa nekim. Uz prolog i osam misija neće vam trebati mnogo vremena da vidite šta je u ponudi jer svaka misija traje 30-40 minuta. Misije se svode na to da igrač brani teritoriju od neprijatelja nastojeći da razvije odbrambeni mehanizam što bolje.

Battleborn igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Battleborn igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Battleborn za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Battleborn igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Battleborn za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Battleborn igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Battleborn igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Battleborn igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Battleborn igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Battleborn

Prodaja i cena Battleborn igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Battleborn za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena