Battlefield 1 igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: EA

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Igra se otvara prologom koji obuhvata suštinu svega onoga što deca uče u školama o rovovima na Zapadnom frontu. Ovde je smrt na svakom koraku. Vonici kojim upravljate nemaju nikakve šanse, a nakon smrti ne nastavljate sa kontrolnog punkta već jednostavno dobijate novog vojnika sa kojim ćete se boriti dalje. DICE definitivno ovim konceptom isporučuje moćnu demonstraciju onoga što rat predstavlja.

Potrebna je koordinacija i upornost, ali Battlefield je najbolji kada se igra sa prijateljima. U suprotnom gubi se mnogo toga, pa čak i kada pristupite drugom odredu možete se osećati usamljeno. Kao i ranije, vodje odreda mogu predati naredjenja koja se mogu izvesti sa saigračima, ali ne odaje osećaj pravog timskog rada kao kada igrate sa ljudima koje poznajete.

Igrice i Konzole

Povezane igre

Battlefield 1 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Battlefield 1 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Battlefield 1 za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Battlefield 1 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Battlefield 1 za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Battlefield 1 igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Battlefield 1 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Battlefield 1 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Battlefield 1 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Battlefield 1

Prodaja i cena Battlefield 1 igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Battlefield 1 za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena