Battlefield 4 igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: EA

rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Nastavak koji se oslanja na sve što je prethodnika činilo zabavnim i trudi se poboljšati to iskustvo kroz nove sadržaje.
Battlefield 4 franšiza postoji već dugo vremena i spada meðu igre koje su revolucionizovale FPS žanr. To je pogotovo izraženo na polju multiplayer-a gde je Battlefield 4 bio pionir u nekim stvarima. Tu se pre svega misli na upotrebu vozila, ogromne mape, veliki broj igrača, različite klase i tako dalje . Upravo ove stvari su obeležile ceo Battlefield 4 serijal . Vremena se menjaju pa je i Dice shvatio da mora da ponudi igračima nešto novo a da u isto vreme ne promeni dobitnu formulu. Ovo uraditi nije nimalo lako ali Battlefield 4 je dokaz da je moguće.

Battlefield 4 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Battlefield 4 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Battlefield 4 za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Battlefield 4 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Battlefield 4 za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Battlefield 4 igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Battlefield 4 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Battlefield 4 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Battlefield 4 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Battlefield 4

Prodaja i cena Battlefield 4 igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Battlefield 4 za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena