Fallout 4 igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: Bethesda

rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Fallout 4 je, ne računajući samostalnu ekspanziju New Vegas koja je izašla posle Fallouta 3, četvrta igra serijala, a vi ste ovaj put jedan od poslednjih preživelih iz Vaulta sa oznakom 111 koji je u potrazi za svojim otetim detetom. Dobro čuvana tajna je da su neki Vaultovi napravljeni radi ispitivanja različitih efekata po mentalno i fizičko zdravlje svojih stanovnika, a u vašem Vaultu svi su bili smrznuti sa namerom da budu „otkravljeni“ mnogo godina posle završetka nuklearne katastrofe. Zbog kvara na sistemu niko ne ostaje živ sem vas, vašeg supružnika i bebe koju otimaju nepoznati zlikovci, isti oni koji će okončati život vašeg supružnika hicem iz pištolja. Ako na to dodamo činjenicu da ste bili smrznuti malo više od 200 godina, vaš lik je faktički poslednji živi čovek koji se seća kad su bombe počele da padaju, a Amerika postala nuklearna pustinja.
Radnja igre smeštena je u okolini ruševina grada koji se pre rata zvao Boston, država Masačusets, a sada Komonvelt. Igru započinjete kao šonja čiji se izbor oružja svodi na pendrek i 10mm poluautomatski pištolj. Ipak, Fallout 4 napravljen je tako da ubrza početni napredak pa ćete već posle sat, sat i po vremena igre doći u posed Power Armora, Miniguna (kojeg ćete skinuti sa letelice), a bićete upoznati i sa dva nova momenta koja do sad nisu bila viđena (u ovakvom obliku) u Fallout serijalu: sistem modifikacije oružja i oklopa i sistem pravljenja naselja. Svaki komad oružja i oklopa možete modifikovati, pa poluautomatskoj pušci možete dodati optički nišan, bolji rukohvat, produžiti cev i od nje napravite snajper, a oklop možete dodatno ojačati što će povećati nivo zaštite od raznih tipova štete ili džepove što će povećati sposobnost nošenja veće težine bez penala na brzinu kretanja.

Igrice i Konzole

Povezane igre

Fallout 4 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Fallout 4 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Fallout 4 za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Fallout 4 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Fallout 4 za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Fallout 4 igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Fallout 4 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Fallout 4 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Fallout 4 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Fallout 4

Prodaja i cena Fallout 4 igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Fallout 4 za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena