Injustice igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: WB Games

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Igra Injustice: Gods Among Us je najnovija borilačka igra iz kuće koja je radila Mortal Kombat igre i njen cilj je da razbije lanac slabog odziva među igračima tako što će usavršiti svoj borbeni sistem na osnovu lekcija naučenih iz Mortal Kombata, ali i uvođenjem par novih trikova.Ako ste upoznati sa igrom Mortal Kombat, sa igrom Injustice nećete imati poteškoća prilikom upoznavanja. Kretanje lika ima isti stakato stil kretanja, koji se toliko razlikuje od drugih japanskih igara iz žanra borilačkih veština. Taj stil unosi zadovoljavajuću težinu i brutalnost u svaki napad, bilo da je to Bane koji vas lomi preko svog kolena, ili Hawkgirl koja vam svoj buzdovan zabije u lice. Kontrolisanje ovih likova deluje zaista moćno, a način na koji uništavate protivnika i okruženje u kome se to odvija unose dodatno uzbuđenje u svaku borbu.
Mortal Kombat i Injustice pružaju igračima isti osećaj, ali njihove mehanike su veoma različite. Injustice ima tri tastera za napad i taster sa specijalan pokret. Bilo da je u pitanju let, lečenje ili boost za snagu, ove karakteristike su jedinstvene za svakog borca i uklapaju se u njihove posebne sposobnosti i istorijat. Razlike su jasno vidljive kod svakog lika i ne svode se samo na malo izmenjene šuteve ili udarce.

Injustice igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Injustice igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Injustice za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Injustice igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Injustice za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Injustice igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Injustice igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Injustice igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Injustice igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Injustice

Prodaja i cena Injustice igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Injustice za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena