PCG The Medium igrica za PC Igre

Proizvodjač: Bloober Team

6.499,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Datum izlaska: 03.09.2021

The Medium je horor igra iz trećeg lica, u kojoj igrači preuzimaju ulogu Marijane, devojke koja ima moć da pomogne zaglavljenim duhovima preminulih da nađu mir. Radnja igre smeštena je u Poljsku, davne 1999. godine. Marijana ima košmare koji se ponavljaju, i uvek uključuju čoveka koji puca u devojčicu na jezeru. Nakon očeve smrti, kontaktira je izvesni Tomas, koji tvrdi da može da objasni poreklo njenih moći, i misteriozni san koji se ponavlja. Jedini uslov koji postavlja je da se nađu u odmaralištu Niva, duboko u šumama Poljske, koje je zatvoreno i napušteno nakon masakra koji se tamo desio nekoliko godina ranije.
Glavni izazov u igri predstavljaju zagonetke, koje se rešavaju korišćenjem Marijaninih moći. Kada odluči da poseti svet duhova, ekran se deli na dva dela - igrači na jednom kontrolišu Marijanu, a na drugom njenu projekciju u svetu duhova. Dok je u stvarnosti najveća opasnost koja je čeka oronuli hotel koji preti da se uruši, u svetu duhova čekaju je mnogo ozbiljnih problemi. Jedan od njih je i Čeljust, zli duh koji će se okomiti na nju prvom prilikom. Srećom, njene moći joj dozvoljavaju da stvori energetski štit ili čak zapuca energetske projektile na svoje protivnike...

PCG The Medium igrica za PC Igre cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena PCG The Medium igrice za PC Igre u Beogradu i Srbiji. PCG The Medium za PC Igre kupovina Srbija i Beograd. PCG The Medium igrice za PC Igre online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica PCG The Medium za PC Igre u našoj prodavnici.


Tagovi:

PCG The Medium igrica za PC Igre

PCG The Medium igrica za PC Igre Srbija i Beograd

PCG The Medium igrica za PC Igre cena i prodaja

PCG The Medium igrica za PC Igre kupovina

Igrica za PC Igre PCG The Medium

Prodaja i cena PCG The Medium igrice za PC Igre

Igra PCG The Medium za PC Igre prodaja i cena