PS4 Elden Ring igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: Bandai Namco

8.549,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Datum izlaska: 21.01.2022

Elden Ring je sledeća igra poznatog studija From Software, autora popularnih igara kao što su Dark Souls i Bloodborne. Radnja igre smeštena je u novi svet po imenu Zemlja Između, u čijem osmišljanju je pomogao legendarni pisac Džordž R.R. Martin, autor serijala Pesma Leda i Vatra (na kojem je zasnovana serija Igra Prestola).

Igrači preuzimaju ulogu Ukaljanih, pojedinaca koji su izgubili blagoslov famoznog prstena iz naslova. Oni su vekovima unazad proterivani iz obećane zemlje, do trenutka kada je prsten uništen. Uništenje prstena osetili su kao zov duboko u sebi, i krenuli nazad u potragu za svetim drvetom.

PS4 Elden Ring igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena PS4 Elden Ring igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. PS4 Elden Ring za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. PS4 Elden Ring igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica PS4 Elden Ring za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

PS4 Elden Ring igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

PS4 Elden Ring igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

PS4 Elden Ring igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

PS4 Elden Ring igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) PS4 Elden Ring

Prodaja i cena PS4 Elden Ring igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra PS4 Elden Ring za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena