PS5 Marvels Guardians Of The Galaxy igrica za Sony Playstation 5

Proizvodjač: Square Enix

8.549,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Datum izlaska: 23.10.2021

Guardians Of The Galaxy je igra napravljena po ugledu na Marvelov strip Čuvari Galaksije. Square Enix nam je priredio ovo dugo priželjkivano zadovoljstvo. Pored komike koja je neizbežni deo ove igre, pred vama je prava avantura. Očekuje vas fantastična pucačina iz trećeg lica, puna neočekivanih obrta. 

Stabilnost galaksije koja se sporo oporavlja od prethodnog rata, biće ozbiljno poljuljana lavinom događaja nastalih kao posledica nezgode koju su Čuvari galaksije nehotično prouzrokovali. Tokom avantura širom univerzuma igrači će imati priliku da se sretnu sa autentičnim Marvelovim junacima.

PS5 Marvels Guardians Of The Galaxy igrica za Sony Playstation 5 cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena PS5 Marvels Guardians Of The Galaxy igrice za Sony Playstation 5 u Beogradu i Srbiji. PS5 Marvels Guardians Of The Galaxy za Sony Playstation 5 kupovina Srbija i Beograd. PS5 Marvels Guardians Of The Galaxy igrice za Sony Playstation 5 online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica PS5 Marvels Guardians Of The Galaxy za Sony Playstation 5 u našoj prodavnici.


Tagovi:

PS5 Marvels Guardians Of The Galaxy igrica za Sony Playstation 5

PS5 Marvels Guardians Of The Galaxy igrica za Sony Playstation 5 Srbija i Beograd

PS5 Marvels Guardians Of The Galaxy igrica za Sony Playstation 5 cena i prodaja

PS5 Marvels Guardians Of The Galaxy igrica za Sony Playstation 5 kupovina

Igrica za Sony Playstation 5 PS5 Marvels Guardians Of The Galaxy

Prodaja i cena PS5 Marvels Guardians Of The Galaxy igrice za Sony Playstation 5

Igra PS5 Marvels Guardians Of The Galaxy za Sony Playstation 5 prodaja i cena