Star Wars - Battlefront igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: EA

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Star Wars: Battlefront igrica je jedina Star Wars igra koja pruža osećaj autentičnosti u odnosu na Star Wars filmove. Okruženje je neverovatno ubedljivo osmišljeno i dočarano, sa dosta raznovrsnih neprijatelja i vozila, pa tako osećaj trčanja i probijanja neprijateljskih linija izgleda kao da ste u pravom Star Wars filmu!
Star Wars: Battlefront igra pruža uglavnom sličan osećaj i atmosferu poput prethodnika koji su se pojavili pre oko deset godina. Naravno ova verzija pokušava taj osećaj da predoči novim generacijama igrača kroz vizuelno fantastičan naslov, dobro uklopljen kvalitetnim zvučnim efektima i saundtrekom.

Star Wars - Battlefront igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Star Wars - Battlefront igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Star Wars - Battlefront za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Star Wars - Battlefront igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Star Wars - Battlefront za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Star Wars - Battlefront igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Star Wars - Battlefront igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Star Wars - Battlefront igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Star Wars - Battlefront igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Star Wars - Battlefront

Prodaja i cena Star Wars - Battlefront igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Star Wars - Battlefront za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena