Tearaway Unfolded igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: Sony - SOE

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Verovatno znate da se Media Molecule razvojni tim proslavio Little Big Planet igrama. Malo ko je ostao ravnodušan na šarm Sack ljudi, a ova franšiza je na neki način postala zaštitni znak čitavog PlayStation brenda prošle generacije. Kako se LBP proširio i postao „obavezna“ igra za svaku Sonijevu platformu, tim se malo uželeo novih izazova, pa je od Sonija dobio priliku da radi na nečemu potpuno novom za uzbudljivu novu platformu zvanu PlayStation Vita. Ono što smo krajem 2013-e dobili kao rezultat toga je bila igra Tearaway, koja do dana današnjeg važi za jednu od najsvetlijih tačaka ove handheld konzole koja na žalost nije uspela da doživi ni blizu onu popularnost kojoj se Sony nadao. Tearaway koristi mogućnosti Vite kao ni jedna igra pre, a ni posle nje. Igrajući ovu na žalost kraću igru nego što sam želeo, imao sam utisak da je Vita zaista specijalan sitem, sa neverovatnim potencijalom koji će na žalost ostati gotovo u potpunosti neiskorišćen. Koliko samo jedna dobra igra može da učini za otvaranje potencijala sistema, Tearaway je zaista na odličan način pokazao. A zašto i drugi developeri nisu pokušali da zarone u ovo more mogućnosti, potpuno je druga tema

Tearaway je lako mogao da ostane dragulj PS Vite, ali je Sony uvidevši to da jako mali broj ljudi ima priliku da iskusi vrhunsku kreaciju njihovog first party studija, odlučio da igru ipak razvije i za PS4, i na taj način pruži priliku velikom broju igrača da vidi sve čari ovog naslova.

Tearaway Unfolded igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Tearaway Unfolded igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Tearaway Unfolded za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Tearaway Unfolded igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Tearaway Unfolded za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Tearaway Unfolded igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Tearaway Unfolded igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Tearaway Unfolded igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Tearaway Unfolded igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Tearaway Unfolded

Prodaja i cena Tearaway Unfolded igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Tearaway Unfolded za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena