The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: CD Project Red

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igriZa razliku od svog prethodnika, The Witcher 3: Wild Hunt baš i ne započinje praskom. Za razliku od drugog dela, gde ste momentalno ubačeni u seksi priču intrige i izdaje, ova glavna potraga može izgledati svakidašnje, čak površno u trenucima. Ali svaki put kad sam odstupio sa utabane staze da bih načinio svoj trag, pretvorio se u divlje, otvoreno, stimulativno, fantastično RPG iskustvo, ispunjeno prilikama za korišćenje njegove odlično urađene borbe. Čak i nakon više od 100 sati sa ovom igrom, i dalje nastavljate dalje jer ima još toliko toga da se nauči, da se lovi 

The Witcher 3 je podjednako komplikovan i dubok kao i prethodne dve igre ovog serijala kada je reč o RPG mehanici, a neverovatno veliko „open-world“ okruženje je ujedno učinilo dubinu više zastrašujućom, ali na duže staze i više zadovoljavajućom. Teško je izraziti koliko je zapravo ovaj svet ogroman i otvoren: raskošne doline tek ponegde ukrašene lepršavim lišćem svih oblika i veličina ispunjuju prostor između labavo povezanih klimavih gradskih područja gde se ljudi bore za sopstveni optanak. Celokupan danonoćni ciklus i dinamično vreme sve povezuju, čineći pejzaž ove igre u jedan od najautentičnijih „open-world“ svetova ikad viđenih. Korisna mini-mapa vas upućuje gde želite da idete, što možda izgleda kao pomagalo, ali iskreno rečeno, bez nje će te biti gotovo izgubljeni. To što ovoliki svet i dalje deluje kao da ima svrhu, i toliko stvari za uraditi je zaista veliko dostignuće.

The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition

Prodaja i cena The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra The Witcher 3 - The Wild Hunt - Game Of The Year Edition za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena