Titanfall 2 igrica za XBOX One

Proizvodjač:

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Pozovite svog Titana i spremite se za uzbudljivo iskustvo pucačine u prvom licu u Titanfall-u 2. Nastavak donosi novu singleplayer kampanju i istražuje vezu između Pilot-a i Titan-a. Ili isprobajte još inovativniji i intenzivniji multiplayer sa 6 novih Titan-a, smrtonosnim sposobnostima novog Pilot-a, novim mapama, modovima i još mnogo toga.

Iskusite očaravajuću priču punu akcije i inovativnih preokreta u singleplayer-u. Igrajte kao vojnik nasukan iza neprijateljskih linija koji nailazi na Titan-a veterana Vanguard klase. Moraju raditi zajedno kako bi izvršili misiju za koja niko ne veruje da će uspeti.

Uživajte u prvoklasnom multiplayer-u. Brzopotezna akcija u prvom licu sa još više Titan-a, smrtonosnijim sposobnostima samog pilota i još mnogo toga. Spremite se da budete u centru akcije sa novim unapredjenim Pilot-om, Titan-om i brdom opcija za personalizaciju.

Igrice i Konzole

Povezane igre

Titanfall 2 igrica za XBOX One cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Titanfall 2 igrice za XBOX One u Beogradu i Srbiji. Titanfall 2 za XBOX One kupovina Srbija i Beograd. Titanfall 2 igrice za XBOX One online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Titanfall 2 za XBOX One u našoj prodavnici.


Tagovi:

Titanfall 2 igrica za XBOX One

Titanfall 2 igrica za XBOX One Srbija i Beograd

Titanfall 2 igrica za XBOX One cena i prodaja

Titanfall 2 igrica za XBOX One kupovina

Igrica za XBOX One Titanfall 2

Prodaja i cena Titanfall 2 igrice za XBOX One

Igra Titanfall 2 za XBOX One prodaja i cena