Tomb Raider 20 years celebration igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: Square Enix

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Nakon skoro godinu dana od izlaska ROTTR-a za Xbox, 9 meseci od PC verzije, pred nama je Rise of the Tomb Raider za vlasnike PS4 konzola. I to izdanje kojim se, između ostalog, proslavlja i 20 godina od prvih avantura gospođice Lare Croft.
ROTTR:20YC ima sve dlc dodatke, kao i nekoliko novotarija. Tu je novi extreme survivor nivo težine, Endurance mod je dobio i co-op režim, nekoliko novih skinova, novi outfit i oružje, kao i dva nova dlc-a, koji čine samu srž i najzanimljiviji deo ovog dodatka. Njihova radnja odvija se u zdanju Kroftovih i nose naziv “Blood Ties” i “Lara’s Nightmare”.
Ukoliko niste igrali Rise na Xbox konzoli ili računaru, nema dileme, ovo je naslov koji vredi imati u svojoj kolekciji, pogotovu za ljubitelje Tomb Raider iz 2013. godine. Cekaće vas dosta zabave, prelepa grafika i ogromna količina sadržaja koji vam može pružiti popriličan broj sati provedenih u igri.

Tomb Raider 20 years celebration igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Tomb Raider 20 years celebration igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Tomb Raider 20 years celebration za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Tomb Raider 20 years celebration igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Tomb Raider 20 years celebration za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Tomb Raider 20 years celebration igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Tomb Raider 20 years celebration igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Tomb Raider 20 years celebration igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Tomb Raider 20 years celebration igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Tomb Raider 20 years celebration

Prodaja i cena Tomb Raider 20 years celebration igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Tomb Raider 20 years celebration za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena