Watch Dogs 2 igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: Ubisoft

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

U novom delu selimo se u San Francisco, a nalazite se u ulozi Markusa Holloway-a, urbanog hakera koji se priključio Dedsec bandi nakon optužbi za zločin koji nije počinio.

Prema najavama Markus je značajno drugačiji lik od Ajdena koga pamtimo iz prvog dela. Markus je značajno bolji u parkuru, proziva svoje protivnike, a ima i zanimljivo oružje koje nosi sa sobom. Hakovanje je dignuto na viši nivo, pa tako možete svaku osobu da uhakujete i npr. učinite da čitavoj grupi zazvone telefoni. Neke od novina su i hakovanje vozila, a sa sobom ćete vući i nekolicinu gadžeta poput drona, automobilčića na daljinski sa kamerom i još štošta sitnica. Pristup prelaženja igre deluje inspirisan Deus Ex i sličnim igrama. Naravno da ćete i dalje moći da igrate kao Rambo, ali će biti moguće kompletirati misije u potpunom stealthu koristeći omamljivač ili čak ishakovati sebi ceo put za dalje. Definitivno igra od koje se dosta očekuje!

Watch Dogs 2 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Watch Dogs 2 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Watch Dogs 2 za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Watch Dogs 2 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Watch Dogs 2 za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Watch Dogs 2 igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Watch Dogs 2 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Watch Dogs 2 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Watch Dogs 2 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Watch Dogs 2

Prodaja i cena Watch Dogs 2 igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Watch Dogs 2 za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena