XBOX Series X Call Of Duty - Vanguard igrica za XBOX X/S

Proizvodjač: ActiVision

9.499,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Datum izlaska: 05.11.2021

Call of Duty Vanguard je najnoviji nastavak popularnog serijala pucačina iz prvog lica. Ima singleplayer i multiplayer režime, a radnja je smeštena za vreme Drugog svetskog rata.

Kampanja je osmišljena tako da pokazuje proces nastanka specijalne jedinice, iznedrene u borbi za slobodu. Glavni likovi su ruska snajperistkinja, poručnica Polina Petrova; američki pilot lovca, kapetan Vejd Džekson; britanski padobranac, narednik Artur Kingsli i australijski pešadinac, Lukas Rigs - svo četvoro su zasnovani na stvarnim učesnicima Drugog svetskog rata. Igrači postaju deo ove specijalne jedinice koja se bori na svim frontovima kako bi promenila tok rata i obezbedila mir u svetu.

XBOX Series X Call Of Duty - Vanguard igrica za XBOX X/S cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena XBOX Series X Call Of Duty - Vanguard igrice za XBOX X/S u Beogradu i Srbiji. XBOX Series X Call Of Duty - Vanguard za XBOX X/S kupovina Srbija i Beograd. XBOX Series X Call Of Duty - Vanguard igrice za XBOX X/S online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica XBOX Series X Call Of Duty - Vanguard za XBOX X/S u našoj prodavnici.


Tagovi:

XBOX Series X Call Of Duty - Vanguard igrica za XBOX X/S

XBOX Series X Call Of Duty - Vanguard igrica za XBOX X/S Srbija i Beograd

XBOX Series X Call Of Duty - Vanguard igrica za XBOX X/S cena i prodaja

XBOX Series X Call Of Duty - Vanguard igrica za XBOX X/S kupovina

Igrica za XBOX X/S XBOX Series X Call Of Duty - Vanguard

Prodaja i cena XBOX Series X Call Of Duty - Vanguard igrice za XBOX X/S

Igra XBOX Series X Call Of Duty - Vanguard za XBOX X/S prodaja i cena