Dishonored 2 igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: Bethesda

rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Reprizirajte ulogu ubice sa natprirodnim moćima u Dishonored-u 2 - sledećem poglavlju nagrađivane Dishonored sage razvijane od strane Arkane Studios-a. U svetu gde se misticizam i industrijalizacija prepliću izaberite da li ćete igrati kao vladarka Emily Kaldwin ili njen zaštitnik Corvo Attano.
Iz prljavih ulica Dunwall-a punih pacova do raškosnih, egzotičnih obala propadajućeg Karnaka uronite u stilizovane lokacije kreirane od strane vrhunskog umetničkog tima Arkane-a. Svet je karakter za sebe sa svojom bogatom pricom, arhitekturom i zanimljivim likovima. Jedinstven je i po lokacijama misija poput Distrikta prašine opustošenog olujama prašine i zaraćenim frakcijama i kućom ludaka sa pomerajućim zidovima, smrtonosnim zamkama i vojnicima na navijanje.
Dishonored 2 je prelepo oživljen sa novim Void Engine-om, dizajniranim da podrži vrhunski crtež i iskoristi pun potencijal moćnog hardvera koji ova generacija nudi. Void Engine omogućava znacajna unapredjenja svih sistema igre uključujući i stealth i borbenu AI, osvetljenje i grafiku, impresivno detaljnu urbanu okolinu i prezentaciju priče.

Igrice i Konzole

Povezane igre

Dirt 4

Dirt 4

0,00 rsd

Popust 15%
Igrice i Konzole

Titanfall 2

0,00 rsd

0,00 rsd

For Honor

For Honor

0,00 rsd

Dishonored 2 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Dishonored 2 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Dishonored 2 za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Dishonored 2 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Dishonored 2 za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Dishonored 2 igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Dishonored 2 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Dishonored 2 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Dishonored 2 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Dishonored 2

Prodaja i cena Dishonored 2 igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Dishonored 2 za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena