Mafia 3 igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: 2K

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Mafia 3 igrica - Nju Bordo je verzija Nju Orleansa u kojoj se održava igra i koji je postavljen u period kraja šezdesetih godina prošloga veka. Glavni junak, veteran rata u Vijetnamu, Linkoln, vraća se u svoj rodni grad i biva prevaren od strane mafijaške grupe kojoj se privoleo, što smo već saznali prošle godine.

Mafia 3 igra ove godine, krećete u pohod za preuzimanje 10 distrikta koji čine Nju Bordo a koje kontrolišu različite kriminalne frakcije. na primer, Frisco Fields na jugu kontroliše grupa koja proizvodi PCP. The Bayou je misteriozni deo na severu, Delray Hallow je deo u kojem je Linkon živeo pre nego što je izdat od strane Italijana i koji sada kontroliše Dixie grupa i tako dalje. Slično tome, French Ward je centar grada koji je pod upravom Uncle Looa, korumpiranog načelnika koji u svom distriktu organizuje bordele za VIP osobe.

Posebno zanimljiv deo tada stupa na scenu. Kao što znate, imate tri pomagača, underbossa, koji će sa vama biti u svakom trenutku. Pored toga što vam šalju svoju pomoć, na vama je da im dodeljujete distrikte na upravu. Svaki od underbosseva doneće nešto dobro distriktu, ali u drugim segmentima neće baš biti uspešan kao ostali, a još važnije od toga je da odabir upravnika distrikta može dovesti do konflikta sa onima koji nisu odabrani.

Mafia 3 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Mafia 3 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Mafia 3 za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Mafia 3 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Mafia 3 za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Mafia 3 igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Mafia 3 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Mafia 3 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Mafia 3 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Mafia 3

Prodaja i cena Mafia 3 igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Mafia 3 za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena