PS5 Call of Duty - Vanguard igrica za Sony Playstation 5

Proizvodjač: ActiVision

9.499,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Datum izlaska: 05.11.2021

Call of Duty Vanguard je najnoviji nastavak popularnog serijala pucačina iz prvog lica. Ima singleplayer i multiplayer režime, a radnja je smeštena za vreme Drugog svetskog rata.

Kampanja je osmišljena tako da pokazuje proces nastanka specijalne jedinice, iznedrene u borbi za slobodu. Glavni likovi su ruska snajperistkinja, poručnica Polina Petrova; američki pilot lovca, kapetan Vejd Džekson; britanski padobranac, narednik Artur Kingsli i australijski pešadinac, Lukas Rigs - svo četvoro su zasnovani na stvarnim učesnicima Drugog svetskog rata. Igrači postaju deo ove specijalne jedinice koja se bori na svim frontovima kako bi promenila tok rata i obezbedila mir u svetu.

PS5 Call of Duty - Vanguard igrica za Sony Playstation 5 cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena PS5 Call of Duty - Vanguard igrice za Sony Playstation 5 u Beogradu i Srbiji. PS5 Call of Duty - Vanguard za Sony Playstation 5 kupovina Srbija i Beograd. PS5 Call of Duty - Vanguard igrice za Sony Playstation 5 online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica PS5 Call of Duty - Vanguard za Sony Playstation 5 u našoj prodavnici.


Tagovi:

PS5 Call of Duty - Vanguard igrica za Sony Playstation 5

PS5 Call of Duty - Vanguard igrica za Sony Playstation 5 Srbija i Beograd

PS5 Call of Duty - Vanguard igrica za Sony Playstation 5 cena i prodaja

PS5 Call of Duty - Vanguard igrica za Sony Playstation 5 kupovina

Igrica za Sony Playstation 5 PS5 Call of Duty - Vanguard

Prodaja i cena PS5 Call of Duty - Vanguard igrice za Sony Playstation 5

Igra PS5 Call of Duty - Vanguard za Sony Playstation 5 prodaja i cena