The order 1886 igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: Sony - SOE

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

The Order 1886 je tzv. „story driven igra“ u punom i pravom smislu te reči. Priča prati dešavanja vezana za grupu vitezova, koji imaju određene natprirodne moći, prevashodno u domenu toga što ih je veoma teško ubiti jer se veoma brzo leče. Veoma brzo ćete, ukoliko imalo poznajete englesku burnu istoriju, u imenima ovih vitezova prepoznati heroje koji su obeležili neki period britanske/engleske istorije. Ser Galahad, Ser Perseval, i ostali vitezovi iz davnina i skorašnjih vremena imaju zadatak da se staraju o stanju imperije. Međutim, teškoće nastupaju kada Ser Galahad otkrije neke mračne strane kako svog reda, tako i United India korporacije
Međutim, nije lako kompletnu radnju svesti u nekoliko rečenica ili pasusa, naročito bez spojlera, a posebno je teško dočarati u potpunosti samu količinu dešavanja koja su umetnuta u igru. Na jednom mestu ćete videti vitezove okruglog stola, priču o pobuni i ustanku, izdaji i vernosti, ličnu dramu i razaranje Londona. Kao da to sve nije dovoljno, naći će se mesta i za vampire i vukodlake, Nikolu Teslu i cepeline, mašinke i elektro-topove. Sve u svemu, veoma čudna mešavina.

The order 1886 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena The order 1886 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. The order 1886 za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. The order 1886 igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica The order 1886 za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

The order 1886 igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

The order 1886 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

The order 1886 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

The order 1886 igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) The order 1886

Prodaja i cena The order 1886 igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra The order 1886 za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena