Wolfenstein - The old blood igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: Bethesda

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Sa radnjom postavljenom u ranim 40-tim, The Old Blood vas ponovo stavlja u krvlju natopljene čizme B.J. Blazkowicz-a, još pre nego što je spasio svet od Deathshead-ovog zlog plana alternativne istorije. Priča vas ovog puta vodi kroz infiltriranje u planinske tvrđave, bežanje iz Naci zatvora i borbe protiv masa zombija, ali ništa u vezi priče ne ostavlja upečatljiv utisak. Kao i toliko mnogo zabavnih ali prolaznih pucačina pre nje, The Old Blood deluje više kao automatizovana streljana, najzapaženija po izlaganju najrazličitijih lokacija za ubijanje svih vrsta negativaca. Od bakljama obasjanih hodnika Wolfenstein zamka do sablasnih pećina ispod gorućih sela, navedeni ste na žustro kretanje sa mesta na mesto, iz susreta u susret. I dok ova brzina održava akciju “vrućom”, može se reći da nedostaju iz The New Order-a iznenađujuće efektivni dijalozi i odnosi između likova, mesta bez borbe i sama priča. To je u prethodniku delovalo hrabro i odvažno a u novoj igri toga gotovo da nema.

Takođe, umesto pronalaženja zaobilaznica u igri, The Old Blood koristi šunjačke zagonetke koje služe kao dobro zagrevanje za akciju. Mnoge od njih vas teraju na šunjanje po sobama i isključivanje struje glomaznim, nespretnim, oklopljenim protivnicima, ubijanje čuvara na teško utvrđenim mestima i korišćenje vašeg univerzalnog cevkastog oružja za penjanje po zidovima i obijanje vrata. Ove scene spuštaju zvuk, ali podižu napetost, imajući u vidu da mnogi protivnici mogu da vas pokidaju na komade ako budete uhvaćeni. Iako “čekpointi” generalno ne izostaju tokom 8 poglavlja Stare Krvi, ipak je bilo nekoliko teških šunjačkih delova gde iako se sakrijete preko 10 minuta, na kraju budete uočeni kada ste već gledali u cilj i frustrirajuće je pošto ste primorani da ponovite celu stvar.

Wolfenstein: The Old Blood se u potpunosti oslanja na napetu borbu prenesenu iz prethodne igre. Oružja deluju sjajno, arene su interesantne i ispunjene mogućnostima za stratešku kreativnost. Ali igri nedostaju i neki mirniji trenuci koji su činili u kompletu The New Order tako posebnim. Na kraju, Wolfenstein: The Old Blood udvostručuje količinu krvi u igri kao i nasilja ali na kraju gubi nešto od svoje suštine i nalik na savršenstvo poput prethodnika. 

Igrice i Konzole

Povezane igre

Wolfenstein - The old blood igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Wolfenstein - The old blood igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Wolfenstein - The old blood za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Wolfenstein - The old blood igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Wolfenstein - The old blood za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Wolfenstein - The old blood igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Wolfenstein - The old blood igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Wolfenstein - The old blood igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Wolfenstein - The old blood igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Wolfenstein - The old blood

Prodaja i cena Wolfenstein - The old blood igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Wolfenstein - The old blood za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena