Call of Duty Infinite Warfare igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: Activision

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Call of Duty Infinity Warfare je podeljem, kao i dosta prethodnih delova, u tri važne celine. Singplejer kampanju, multiplejer tabačinu i zombi mod. Najpopularniji je svakako multiplejer, dok su zombi mod i singlplejer kampanja oduvek bili tu da popune sadržaj.

Singlplejer kampanja prati dešavanja u budućnosti i donosi dosta akcije van zemlje. Najveći novitet je interesantna vožnja svemirskih letelica i bestežinsko stanje koje se javlja. U tim trenucima na raspolaganju vam je i kuka za hvatanje, veoma popularna alatka u svim novijim igrama. Već je postala tradicija da se nađe po neki poznati glumac u igri, a to je u ovom delu Kit Herington, poznat po ulozi Džona Snežnog iz serije „Igra prestola“.

Multiplejer nema puno izmena. Tu su i dalje klase koje se nazivaju ’combat rigs’, ali u suštini su slične kao i u prethodnim delovima. Ubačena su i neka nova oružja, a najviše se ističe puška koja ispaljuje metkove koji stalno rikošetiraju i kose sve pred sobom. Dostupno je dosta standardnih modova,

Call of Duty Infinite Warfare igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Call of Duty Infinite Warfare igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Call of Duty Infinite Warfare za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Call of Duty Infinite Warfare igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Call of Duty Infinite Warfare za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Call of Duty Infinite Warfare igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Call of Duty Infinite Warfare igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Call of Duty Infinite Warfare igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Call of Duty Infinite Warfare igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Call of Duty Infinite Warfare

Prodaja i cena Call of Duty Infinite Warfare igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Call of Duty Infinite Warfare za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena