Lego Jurassic World igrica za Sony Playstation 4

Proizvodjač: WB Games

0,00 rsd

PORUČITE

Igrice i konzole

O igri

Lego Jurassic World igrica - Priča je očigledno povezana sa nedavno objavljenim filmom „Jurassic World“, ali se čini da su iz TT Games-a odlučili da baziranje samo na tom filmu ne bi bilo dovoljno i rešili da obuhvate sva četiri. To je veoma pametan potez, imajući u vidu da ograničenja svake priče znače da su iskustva obično gotova u roku od dva do tri sata. To vreme igranja od makar osam do dvanaest sati nije strašno, i to ne uzimajući u obzir vreme koje provodite izvan priče otkrivajući sve te dobro skrivene tajne.
Lego Jurassic World igra je razbijena u delove sa malom količinom kretanja po svetu da prekine tempo. U svakom od ovih delova razbijate LEGO setove da biste otkrili predmete, ili dobili deliće od kojih može da se napravi nešto što dozvoljava napredak (to je formula koja je konstantno radila, tako da nije iznenađenje što je ovde vidimo nepromenjenu). Kada se nivo završi, ponovo je dostupan u slobodnoj igri, koja vam omogućava da menjate likove za bilo koje druge koji su otključani, što vam dozvoljava da otkrijete sve skrivene predmete koje nemate.

Igrice i Konzole

Povezane igre

Lego Jurassic World igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja po najpovoljnijim uslovima. Prodaja i cena Lego Jurassic World igrice za Sony Playstation 4 (PS4) u Beogradu i Srbiji. Lego Jurassic World za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina Srbija i Beograd. Lego Jurassic World igrice za Sony Playstation 4 (PS4) online prodaja i dostava na teritoriji cele Srbije. Igrica Lego Jurassic World za Sony Playstation 4 (PS4) u našoj prodavnici.


Tagovi:

Lego Jurassic World igrica za Sony Playstation 4 (PS4)

Lego Jurassic World igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Srbija i Beograd

Lego Jurassic World igrica za Sony Playstation 4 (PS4) cena i prodaja

Lego Jurassic World igrica za Sony Playstation 4 (PS4) kupovina

Igrica za Sony Playstation 4 (PS4) Lego Jurassic World

Prodaja i cena Lego Jurassic World igrice za Sony Playstation 4 (PS4)

Igra Lego Jurassic World za Sony Playstation 4 (PS4) prodaja i cena